Nutriferon Shaklee Mula Dijual 1 May 2019

NUTRIFERON BERWAJAH BARU !!!

Alhamdulillah berakhirnya penantian selama setahun. Berjimat-jimat je makan Nutriferon. Kat rumah ni tinggal sekotak je. Itu pon dah tak sampai 30 sachet yang tinggal, selepas berjimat-jimat makan bila perlu sahaja.

Syukur juga masih ada berbaki dalam 15 sachet Nutriferon masa Areel dijangkitiΒ #HFMD dua minggu lepas. KakTy ada kongsikan cara nak rawat HFMD anak daripada merebak di entry sebelum ni. Jemput baca ye.

Memang membantu sangat untuk kuatkan imun badan Areel nak lawan virus HFMD tu.

Naik ulser kat dalam mulut tapi terkawal, tak merebak sangat. Hari-hari bagi dia 2 sachet Nutriferon, guna ubat kumur dan ubat titis yang doktor bagi. 2-3 hari awal je sakit sikit. Lepas tu dah boleh makan macam biasa. Alhamdulillah.

Ruam kat jari tangan dan kaki pon sempat naik tak sampai 5-6 biji bintik merah je. Lepas tu pudar dan hilang sendiri.

Nutriferon ni bukan produk biashe biase tau !

PAKAR IMUN dari Jepun, Dr Kojima Yasuhiko yang spend LEBIH 40 TAHUN untuk buat kajian dan ujian terhadap beratus herba, dan akhirnya berjaya menemukan Nutriferon.

Nutriferon bantu aktifkan pertahanan badan kita untuk melawan jangkitan dengan cepat. Senang cerita dia tolong kejutkan askar-askar dalam badan kita supaya bekerja !

NutriFeron ni merupakan produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang TERBUKTI SECARA KLINIKAL DAPAT MENGUATKAN IMUN.

EXCLUSIVE HANYA DI SHAKLEE !!!! Takde tau kat company lain. 😍

1 MAY 2019 dah boleh mula order online. Lekaslah whatsapp KakTy bantu orderkan.

Ty Napi
Shaklee Business Leader
http://tynapi.wasap.my

Nutriferon Shaklee Mula Dijual 1 May 2019
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nak order ? WhatsApp KakTy!