Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Order Performance Drink Terbaru – LEMON LIME Flavor Dan ESP Shaklee

TQ CUSTOMER SUDI TUNGGU PARCEL SHAKLEE 😘

Alhamdulillah. Ditemukan dengan customer yang mudah berurusan juga satu rezeki Allah bagi kan. ❤️

order-shaklee-online

Customer KakTy ni tinggal satu taman je dengan KakTy. Beliau nak order #ESP dengan #TwinPerformanceDrink LEMON-LIME + OREN promo tu.

Since stok PD KakTy belum sampai lagi, KakTy offer puan customer utk submit order online ke Shaklee. Nanti sehari dua lagi abang gdex terus hantar ke rumah beliau.

Tak cakap banyak, laju je customer jawab “Ok! Bagi no acc.

MUDAH JE NAK URUSKAN BISNES SHAKLEE

Alhamdulillah. Mudah sangat berurusan. Siap dah KakTy submit order online ke Shaklee. Shaklee packing kan, Shaklee poskan terus ke alamat customer kita.

Senang kan?

Tak perlu modal pon utk simpan stok pun. 
Tak wajib restok tiap bulan pun.
.
.
Yang wajibnya kena PROMOTE selalu je. Hehehhee….

Dua produk ni memang lajuuu stok jalan di bulan puasa.

✔️ ESP
✔️ PD (performance drink)

Performance Drink perisa Lemon-Lime terbaru.

Dijual sepanjang bulan Ramadhan ini sahaja.

LIMITED TIME OFFER !!!

ESP protein soya yang :
beri tenaga segera
kenyang lama
perut tak pedih walau makan lambat (orang gastrik)
– permintaan tinggi dari kalangan ibu menyusu yang berpuasa

ESP SHAKLEE REDAKAN GASTRIK

Ada customer KakTy dia ada masalah #gastrik. Tiap tahun tak mampu, tak berdaya nak berpuasa macam orang lain. 😢

Sejak dia amalkan ESP shaklee, perut dah tak buat hal lagi. Yang bestnya dah boleh mula berpuasa semula.

“Tok 3 kali diserang gastrik, Tak boleh bangun, tak boleh bercakap. Muka berkerut dan pucat menahan sakit.

Dah minum Gaviscon, dah minum ‘susu’ magnesium doktor beri. Tak jalan.

Hari kedua baru beri ESP. Tak sangka Tok kata sedap. Petang bagi lagi sekali, jadi sehari 2 kali. Alhamdulillah hari ke-4, Tok tak kena sakit gastrik dah.”

ESP SHAKLEE KAWAL CRAVING MALAM-MALAM

Kalau korang jenis macam KakTy malam-malam je perut lapar. Dah nak masuk tido tapi perut nyanyi pulak. 😂

kawal craving malam-malam dengan esp shaklee
Kawal craving malam-malam dengan ESP Shaklee

ESP nilah yg banyak membantu. Minum segelas dulu sebelum tidur, insyaAllah dia tak nyanyi dah. Boleh lenaaa tidur.

Siapa yang ada gastrik, jangan skip minum ESP di bulan puasa ok.

Nak cuba ESP? Nak cuba PD combo ni?

Ty Napi
Shaklee Business Leader
http://tynapi.wasap.my

#produkterlarisdibulanpuasa #ESPdanPD

Order Performance Drink Terbaru – LEMON LIME Flavor Dan ESP Shaklee
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Berminat? Jom WhatsApp KakTy!