YOUTH Skincare 100% Vegan – Formulasi Untuk Kulit Lebih Muda

YOUTH skincare shaklee
Fullset YOUTH

Fenomena sungguh Cik Youth !

Bayangkan baru sahaja dipasarkan secara rasminya di Malaysia pada 1 MAC 2018, hari ke-3 bulan MAC semua stok di seluruh branch dah licin.

Terkini stok di warehouse Shaklee pun alami nasib sama. Shaklee keputusan stok sementara menanti stok baru dari US yang dijangka tiba pada minggu ke-3 bulan MAC ni.

Fenomena apakah ini ??? Hehehehe…

Semuanya bermula sejak pelancaran rasmi YOUTH semasa BUSINESS LEADER NATIONAL CONFERENCE pada awal Februari 2018. Di mana leader-leader Shaklee yang tepilih hadir ke majlis berprestij tersebut berpeluang untuk menjadi pelanggan pertama di Malaysia yang berjaya shopping SET YOUTH dengan harga promosi. Malah dapat FREE GIFT exclusive lagi !

 

APA PERBEZAAN KETARA YOUTH DENGAN SKINCARE LAIN ?

  1. 100% vegan. Diperbuat 100% daripada sumber tumbuhan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia.
  2. Hipoalergenik
  3. Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  4. Diuji oleh ahli dermatologi (pakar kulit)
  5. Diuji oleh ahli oftalmologi (pakar mata)
  6. Bebas dari 1,500 bahan kimia berbahaya
  7. 100% terbukti berkesan secara klinikal

Kenapa Youth turut diuji oleh pakar mata ?

Ini adalah kerana Shaklee nak pastikan produk Youth ni selamat dan tidak pedihkan mata kita andai termasuk dalam mata. Contohnya bila kita cuci muka menggunakan cleanser Youth. Sampai ke tahap itu Shaklee prihatin kan.

 

Kajian selama 8 tahun ?

Ye betul. Produk Youth ini melalui proses penyelidikan selama 8 TAHUN sebelum dipasarkan. CEO Shaklee, Mr. Roger Barnett sendiri terlibat dalam proses kajian dan penyelidikan Youth. Malah beliau sendiri turut menjadi sebahagian daripada eksperimen, di mana beliau sendiri mencuba produk Youth dalam tempoh 8 tahun penyelidikan tersebut.

Bukan produk buat sebulan dua terus jual di pasaran. Shaklee sentiasa pastikan setiap produknya berkesan dan semestinya ia selamat untuk digunakan untuk jangka masa panjang.


Patutlah nampak Mr. Roger seolah tak dimakan usia aje. Kulit tegang dan awet muda je. Rupanya inilah rahsia beliau jadi ‘tukang cuba test dulu’ selama proses Youth dihasilkan. Kalau tak selamat takkan CEO sendiri berani nak test kat diri sendiri kan ? Selepas beliau berpuas hati, barulah produk Youth Shaklee ni dipatenkan.

KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI

Shaklee jalankan ujian klinikal dengan mengambil bacaan indeks usia kulit SEBELUM dan SELEPAS menggunakan Youth.

100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.
2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Semua data klinikal ini berasaskan fakta. Bukan hanya omongan kosong dan gambar testimoni semata-mata.

 
SET PENGENALAN YOUTH

Sempena bulan pengenalan YOUTH, Shaklee perkenalkan DUA SET YOUTH iaitu :-

(1) SET PERMULAAN

Set penjagaan kulit yang mudah dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit anda untuk mengekalkan keremajaan.

PROMOSI MAC 2018 !!!

  • PERCUMA Two-Way Magnifying Mirror [ RM29.81 ]
  • PERCUMA kos penghantaran ke seluruh Malaysia [ RM10.60 wm / RM21.20 em ]

(2) SET INTENSIF & PEMULIHAN

Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

PROMOSI MAC 2018 !!!

  • PERCUMA Radiance C+E [ RM349.80 ]
  • PERCUMA Youth Beauty Bag [ RM50.35 ]
  • PERCUMA kos penghantaran ke seluruh Malaysia [ RM10.60 wm / RM21.20 em ]
  • PERCUMA keahlian Shaklee [ RM68.90 ]
  • CASH REBATE pada 14hb April 2018

*Website rasmi YOUTH di sini.

Di entry lain, KakTie akan kongsikan testimoni YOUTH yang dah berjaya nampak perubahan ketara pada kulit wajah mereka selepas menggunakan Youth tak sampai sebulan ! Benar-benar berkesan.

Sebab itulah sekelip mata aje stok YOUTH habis kena borong ! Jom pre-order dengan KakTie. Once stok sampai dari US laju-laju KakTie submit order online untuk anda. KLIK aje link kat bawah untuk sama-sama cantik dan awet muda dengan Youth.

 

● Youth Shaklee : http://promoyouthkaktie.wasap.my/ PRE-ORDER YOUTH DI SINI !!!!

● Order Shaklee : http://ordershakleekaktie.wasap.my/

● Join Biz Shaklee : http://projekduitpoket2000.wasap.my/

~ KakTie ~


*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Daftar keahlian Shaklee sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

YOUTH™ Skincare – Produk Kecantikan Terbaru Shaklee
Tagged on:                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge