Category Archive Info Produk Shaklee

Bymyadmin

“Top 10 Best Seller” Produk Shaklee Di Malaysia

Teruja nak kongsi senarai Top 10 Best Seller produk Shaklee atau bahasa mudahnya produk paling laris terjual di Malaysia dengan anda semua.

Cantik kan gambar ni ? Anda boleh lihat sendiri di Shaklee HQ yang baru di Sunway Geo Tower. 😉

Sekarang ni sana sini orang bercerita tentang carta kedudukan undian Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) aje kan. Kalau buka instagram tu penuhhh cerita carta retisss. Hehee…

Apa kata kali ni mari kita lihat kedudukan carta produk Shaklee paling laris di Malaysia pula. Cuba tengok vitamin favourite anda berada di carta nombor berapa agak-agaknya. 😉

Read More

Bymyadmin

7 Langkah Mudah Beli Vitamin Shaklee Secara Online Dengan eSell

Berita baik buat semua pengguna tegar produk Shaklee, anda kini boleh beli vitamin Shaklee secara online melalui aplikasi eSell. Cepat, mudah dan mesra pengguna.

Dengan aplikasi eSell ini, anda boleh terus membuat pembelian produk Shaklee pilihan anda secara terus melalui laman web Shaklee. Anda tak perlu lagi bersusah payah menghubungi mana-mana pengedar Shaklee untuk membeli produk Shaklee.

Anda order, anda bayar. Hanya klik, klik, klik dan tunggu sahaja produk Shaklee yang dipesan di hantar ke depan pintu rumah anda. Semua pembayaran menggunakan Kad Debit atau Kad Kredit. Lebih cepat dan meyakinkan bukan ? 😉

 

7 Langkah Beli Vitamin Shaklee Secara Online Dengan eSell

Caranya mudah saja. Anda hanya perlu ikut 7 langkah mudah beli vitamin Shaklee dengan eSell yang kami kongsikan di bawah ini.

(1) Klik salah satu dari link di bawah, mengikut kategori produk pilihan.

(2) Anda akan di bawa ke laman eSell “Online Ordering Agreement” seperti di bawah ini. Kos penghantaran kadar rata ialah RM10.60 untuk Semenanjung, dan RM21.20 untuk Sabah dan Sarawak.

Penghantaran PERCUMA untuk pembelian melebihi RM800 (WM), atau RM1,000 (EM). Tiada caj penghantaran dikenakan untuk pembelian yang mengandungi Vivix.

7 Langkah Mudah Beli Vitamin Shaklee Secara Online (2 of 7)

Pilih “Agree”, dan seterusnya klik “Next”.

(3) Lihat senarai produk di dalam eSell. Pilih produk Shaklee yang ingin di beli, dan pastikan kuantiti yang betul. Sila uncheck produk yang tidak berkaitan.

Sekiranya stok di warehouse out of stock, sistem akan paparkan seperti di bawah.

Selesai pilih produk dengan kuantiti yang betul, sila klik butang “Checkout”.

(4) Di laman “Guest User”, sila isi maklumat diri dan alamat penghantaran yang betul.

Pastikan semua maklumat diri dan penghantaran adalah tepat. Klik “Continue”.

(5) Di laman “Please Confirm Your Order”, periksa semula produk Shaklee dan kuantiti yang ingin dibeli, serta Shipping Details adalah tepat.

Selepas berpuas hati dengan semua maklumat, klik butang “Proceed for Payment”.

(6) Di laman “Your Payment Method”, isi maklumat Kad Debit ataupun Kad Kredit yang diperlukan.

Pastikan maklumat diisi dengan betul. Klik “Confirm Payment”.

(7) Selepas pembayaran berjaya, resit pembelian akan tertera di skrin anda. Boleh klik “Print Order” jika anda nak print out, dan simpan salinan resit order ini.

Kemudian, tunggu sahaja produk Shaklee yang dipesan dihantar ke hadapan pintu rumah anda.

Beli Vitamin Shaklee Secara Online Semudah ABC

Kini anda tak perlu lagi WhatsApp mana-mana pengedar Shaklee untuk bertanya ada ready-stock ataupun tidak. Melalui eSell, anda boleh mengetahui status produk on-the-spot juga. Produk yang tidak ada akan tertera “Out Of Stock“.

Belian vitamin Shaklee melalui eSell ini amat sesuai bagi anda yang suka online shopping. Begitu juga buat anda yang ingin buat pembayaran menggunakan kad kredit atau debit card anda sendiri.

Klik, klik, klik dan tunggu sahajalah produk Shaklee kegemaran sampai di depan pintu anda.

Istimewa buat semua pembeli vitamin Shaklee melalui eSell dari laman YatiNapi.Com ini, anda berhak mendapatkan jadual pemakanan eksklusif daripada kami. Jadi, setelah produk Shaklee sampai ke tangan anda, sila WhatsApp kami di 019-7200429. Terima kasih.. 😀

Pengedar Shaklee Terbaik Anda,
KakTie | WhatsApp 019-7200429

Bymyadmin

Set Mengandung Shaklee & Set Wanita Terbang Ke Limbang Sarawak

PWP Mug Shaklee sepanjang Mac 2017

Sepanjang bulan Mac 2017, Shaklee offer mug Shaklee dengan harga RM10.60 sahaja sebagai PWP (purchase with purchase) dengan setiap pembelian mana-mana set berikut :

  1. Set Vivix Twin Pack ATAU
  2. Set Essential (ESP + VITALEA + VITAMIN C + OMEGA GUARD)

Nak dijadikan cerita 2 hari sebelum closing 31hb Mac, regular customer KakTie Puan Husna dari Brunei whatsapp nak order suplemen untuk anak saudara yang sedang hamil anak pertama. Wow! Tak lama lagi Puan Husna bakal jadi ‘nenek’ muda lah nampaknya. 😉

Manakala Puan Husna sendiri nak cuba Alfalfa dan GLA untuk masalah senggugut teruk dan keputihan yang beliau alami.

Jadi untuk anak saudara yang sedang hamil 22 minggu, KakTie pun cadangkan Set Ibu Mengandung 2nd Trimester yang mengandungi 6 jenis vitamin, kesemuanya untuk menambah baik kesihatan ibu dan tumbesaran bayi dalam kandungan.

set mengandung shaklee

🌸 SET IBU MENGANDUNG 2nd TRIMESTER

  1. ESP – untuk pembentukan sel yang sihat (perkembangan bayi dalam kandungan)

  2. Vitalea – multivitamin lengkap dengan iron (zat besi) yang diperlukan untuk penghasilan sel darah merah bagi maintain HB normal sepanjang kehamilan. Insyaallah HB yang normal dapat mengurangkan risiko tumpah darah semasa bersalin

  3. B-Complex – lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B termasuklah asid folik bagi mengurangkan risiko kecacatan saraf bayi

  4. Vitamin C 500mg – meningkatkan imun badan ibu dan bayi dalam kandungan. Dalam masa Vitamin C bantu rangsang penghasilan kolagen dalam badan ibu dan bayi

    Bonus !! Ibu dan bayi kulit gebuuuuuu dan cerahh

  5. Ostematrix – kalsium untuk tumbesaran tulang bayi, elak sembelit & kaki cramp ibu masa hamil, tidur yang lena

  6. Omega – bekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi

Berat Badan Ibu Hamil Kembali Normal Selepas Amalkan Set Mengandung Shaklee

Selepas beberapa hari amalkan Set Mengandung Shaklee, Puan Husna kongsi feedback dari anak saudara.

Tadi anak buah Husna Whatsapp…baru beberapa hari consume Shaklee berat dia dah naik. Last two week doktor tegur dia preggy tapi berat menurun. Kalau Isnin ni jugak berat tak naik kena telan ubat-ubat lah.

So tadi dia appointment clinic…suprisingly…dari 44kg ke 50kg !!

Maka tak perlu ambil ubat untuk naikkan berat badan lagi. Alhamdulillah. Ikhtiar dengan Set Mengandung Shaklee untuk lengkapkan keperluan nutrisi tubuh ibu dan baby.

Set Mengandung Shaklee merupakan set kedua terlaris pilihan ibu-ibu selepas Set Menyusu Shaklee.


*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Follow FB Yati Hanapi untuk mengetahui pelbagai tips kesihatan yang ohsem.
WhatsApp 019-7200429 untuk order “Set Mengandung Shaklee“.
Daftar keahlian Shaklee sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.