Category Archive Bisnes Shaklee

Bymyadmin

7 Langkah Mudah Beli Vitamin Shaklee Secara Online Dengan eSell

Berita baik buat semua pengguna tegar produk Shaklee, anda kini boleh beli vitamin Shaklee secara online melalui aplikasi eSell. Cepat, mudah dan mesra pengguna.

Dengan aplikasi eSell ini, anda boleh terus membuat pembelian produk Shaklee pilihan anda secara terus melalui laman web Shaklee. Anda tak perlu lagi bersusah payah menghubungi mana-mana pengedar Shaklee untuk membeli produk Shaklee.

Anda order, anda bayar. Hanya klik, klik, klik dan tunggu sahaja produk Shaklee yang dipesan di hantar ke depan pintu rumah anda. Semua pembayaran menggunakan Kad Debit atau Kad Kredit. Lebih cepat dan meyakinkan bukan ? 😉

 

7 Langkah Beli Vitamin Shaklee Secara Online Dengan eSell

Caranya mudah saja. Anda hanya perlu ikut 7 langkah mudah beli vitamin Shaklee dengan eSell yang kami kongsikan di bawah ini.

(1) Klik salah satu dari link di bawah, mengikut kategori produk pilihan.

(2) Anda akan di bawa ke laman eSell “Online Ordering Agreement” seperti di bawah ini. Kos penghantaran kadar rata ialah RM10.60 untuk Semenanjung, dan RM21.20 untuk Sabah dan Sarawak.

Penghantaran PERCUMA untuk pembelian melebihi RM800 (WM), atau RM1,000 (EM). Tiada caj penghantaran dikenakan untuk pembelian yang mengandungi Vivix.

7 Langkah Mudah Beli Vitamin Shaklee Secara Online (2 of 7)

Pilih “Agree”, dan seterusnya klik “Next”.

(3) Lihat senarai produk di dalam eSell. Pilih produk Shaklee yang ingin di beli, dan pastikan kuantiti yang betul. Sila uncheck produk yang tidak berkaitan.

Sekiranya stok di warehouse out of stock, sistem akan paparkan seperti di bawah.

Selesai pilih produk dengan kuantiti yang betul, sila klik butang “Checkout”.

(4) Di laman “Guest User”, sila isi maklumat diri dan alamat penghantaran yang betul.

Pastikan semua maklumat diri dan penghantaran adalah tepat. Klik “Continue”.

(5) Di laman “Please Confirm Your Order”, periksa semula produk Shaklee dan kuantiti yang ingin dibeli, serta Shipping Details adalah tepat.

Selepas berpuas hati dengan semua maklumat, klik butang “Proceed for Payment”.

(6) Di laman “Your Payment Method”, isi maklumat Kad Debit ataupun Kad Kredit yang diperlukan.

Pastikan maklumat diisi dengan betul. Klik “Confirm Payment”.

(7) Selepas pembayaran berjaya, resit pembelian akan tertera di skrin anda. Boleh klik “Print Order” jika anda nak print out, dan simpan salinan resit order ini.

Kemudian, tunggu sahaja produk Shaklee yang dipesan dihantar ke hadapan pintu rumah anda.

Beli Vitamin Shaklee Secara Online Semudah ABC

Kini anda tak perlu lagi WhatsApp mana-mana pengedar Shaklee untuk bertanya ada ready-stock ataupun tidak. Melalui eSell, anda boleh mengetahui status produk on-the-spot juga. Produk yang tidak ada akan tertera “Out Of Stock“.

Belian vitamin Shaklee melalui eSell ini amat sesuai bagi anda yang suka online shopping. Begitu juga buat anda yang ingin buat pembayaran menggunakan kad kredit atau debit card anda sendiri.

Klik, klik, klik dan tunggu sahajalah produk Shaklee kegemaran sampai di depan pintu anda.

Istimewa buat semua pembeli vitamin Shaklee melalui eSell dari laman YatiNapi.Com ini, anda berhak mendapatkan jadual pemakanan eksklusif daripada kami. Jadi, setelah produk Shaklee sampai ke tangan anda, sila WhatsApp kami di 019-7200429. Terima kasih.. 😀

Pengedar Shaklee Terbaik Anda,
KakTie | WhatsApp 019-7200429

Bymyadmin

Pengedar Shaklee Aktif Di Telipok Ria Dan Tuaran Sabah

Salam hujung minggu semua. Malam ni KakTie nak share dengan awak semua salah seorang team mate KakTie dalam team KamiDutaShaklee. Puan Catherinesiena Ginting atau lebih mesra disapa dengan nama Kate. Kate berasal dari negeri Sabah dan menetap di Telipok Ria, Sabah. Power kan bisnes online ni. KakTie di Johor semenanjung Malaysia, Kate pula berada di kepulauan Borneo di seberang laut cina selatan sana. Jarak beribu batu jauh tak jadi penghalang untuk kami bersatu di dalam satu pasukan Shaklee. Kate menjadi wakil Shaklee Telipok Ria dan Shaklee Sabah untuk team KakTie.

Peribadi Kate Di Mata KakTie

Kate di mata KakTie salah seorang yang sangat rajin belajar, rajin update blog dan facebook setiap hari. Pendek kata Kate bukan seorang yang suka menunggu untuk disuap. Sangat berdikari dan sangat kuat berusaha. Tidak pernah beri alasan TIDAK. Kate merupakan seorang surirumah sepenuh masa dengan 2 anak kecil (Ellie dan Eden). Namun itu tidak menghalang Kate untuk berkongsi tentang Shaklee dengan lebih ramai orang secara online setiap hari.

KakTie doakan Kate berjaya jadi Leader Shaklee bulan May 2017 ini. InsyaAllah amin. Kawan-kawan doakan Kate juga ye. 😉

Kate bersama 2 baby Shakleenya, Ellie dan Eden.

Bagaimana Kate bermula dengan Shaklee ?

Macam mana saya boleh terjebak dengan shaklee. Saya start kenal shaklee pada tahun 2012 di facebook. Cari-cari sebab untuk skincare, weightgain sama rambut gugur. Masa tu saya cuba ESP, B-Complex dan Zinc. Sebelum ni tak pernah cuba suplemen sebab takut kesan sampingan yang tak bagus. Suplemen shaklee adalah suplemen pertama yang saya makan. Pasal efek dari 3 vitamin yang saya ambil ni, muka ada perubahan sikit, ada cerah sikit dan kurang berminyak. Tapi tak ketara sebab tak konsisten makan. Then join shaklee pada 2013.

Dari ikthiar hamil (TTC), bantu ovarian cyst, masa mengandung, berpantang dan sampai lah sekarang menyusu, saya cuma amalkan shaklee dan syukur hasil memang memuaskan. Asal ada sakit sikit mesti cari vitamin shaklee. Ubat lain tak ambil dah. Masa mengandung anak kedua pun saya ambil set mengandung lengkap dan tak makan ubat klinik bagi.

Masa pantang anak pertama pun saya ambil set berpantang full. Syukur luka pembedahan cepat baik. (Anak pertama operate 4/15, Anak kedua bersalin normal 1/17)

Dan paling best join shaklee dapat bonus setiap bulan. Berbaloi masuk member. Dapat diskaun dan bonus!!

Antara set Shaklee yang Kate pernah dan sedang amalkan sehingga sekarang adalah :

  • set naikkan berat badan
  • vitamin untuk atasi masalah rambut gugur
  • set kesuburan
  • vitamin untuk masalah ovarian cyst
    (Cyst Kate tak jadi dibedah selepas amalkan Shaklee. Nanti KakTie akan kongsikan dalam entry lain ok)
  • set mengandung
  • set berpantang
  • set menyusu

Dan yang paling menariknya hasil jualan untung runcit dan bonus Shaklee setiap bulan, Kate dapat belikan Vivix Shaklee, suplemen antioksidan paling ohsem dan paling mahal buat ibu ayah di kampung. Subhanallah ! Seronok kan. Dengan berbisnes dapat bantu Kate supply vitamin untuk kesihatan ibu dan ayahnya setiap bulan.

Cara Hubungi Kate Ginting

Anda boleh hubungi Kate untuk dapatkan produk Shaklee (ready stock sentiasa ada) atau daftar keahlian Shaklee.

KATE GINTING
Founder DePhoenix Team
FB : Kate Ginting
Blog : www.kateginting.com
HP : 016-842 5632

Shaklee Telipok Ria, Tuaran, Pekan Nabalu, Kota Kinabalu, Sabah