Monthly Archive March 2017

Bymyadmin

Set Mengandung Shaklee & Set Wanita Terbang Ke Limbang Sarawak

PWP Mug Shaklee sepanjang Mac 2017

Sepanjang bulan Mac 2017, Shaklee offer mug Shaklee dengan harga RM10.60 sahaja sebagai PWP (purchase with purchase) dengan setiap pembelian mana-mana set berikut :

  1. Set Vivix Twin Pack ATAU
  2. Set Essential (ESP + VITALEA + VITAMIN C + OMEGA GUARD)

Nak dijadikan cerita 2 hari sebelum closing 31hb Mac, regular customer KakTie Puan Husna dari Brunei whatsapp nak order suplemen untuk anak saudara yang sedang hamil anak pertama. Wow! Tak lama lagi Puan Husna bakal jadi ‘nenek’ muda lah nampaknya. 😉

Manakala Puan Husna sendiri nak cuba Alfalfa dan GLA untuk masalah senggugut teruk dan keputihan yang beliau alami.

Jadi untuk anak saudara yang sedang hamil 22 minggu, KakTie pun cadangkan Set Ibu Mengandung 2nd Trimester yang mengandungi 6 jenis vitamin, kesemuanya untuk menambah baik kesihatan ibu dan tumbesaran bayi dalam kandungan.

set mengandung shaklee

🌸 SET IBU MENGANDUNG 2nd TRIMESTER

  1. ESP – untuk pembentukan sel yang sihat (perkembangan bayi dalam kandungan)

  2. Vitalea – multivitamin lengkap dengan iron (zat besi) yang diperlukan untuk penghasilan sel darah merah bagi maintain HB normal sepanjang kehamilan. Insyaallah HB yang normal dapat mengurangkan risiko tumpah darah semasa bersalin

  3. B-Complex – lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B termasuklah asid folik bagi mengurangkan risiko kecacatan saraf bayi

  4. Vitamin C 500mg – meningkatkan imun badan ibu dan bayi dalam kandungan. Dalam masa Vitamin C bantu rangsang penghasilan kolagen dalam badan ibu dan bayi

    Bonus !! Ibu dan bayi kulit gebuuuuuu dan cerahh

  5. Ostematrix – kalsium untuk tumbesaran tulang bayi, elak sembelit & kaki cramp ibu masa hamil, tidur yang lena

  6. Omega – bekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi

Berat Badan Ibu Hamil Kembali Normal Selepas Amalkan Set Mengandung Shaklee

Selepas beberapa hari amalkan Set Mengandung Shaklee, Puan Husna kongsi feedback dari anak saudara.

Tadi anak buah Husna Whatsapp…baru beberapa hari consume Shaklee berat dia dah naik. Last two week doktor tegur dia preggy tapi berat menurun. Kalau Isnin ni jugak berat tak naik kena telan ubat-ubat lah.

So tadi dia appointment clinic…suprisingly…dari 44kg ke 50kg !!

Maka tak perlu ambil ubat untuk naikkan berat badan lagi. Alhamdulillah. Ikhtiar dengan Set Mengandung Shaklee untuk lengkapkan keperluan nutrisi tubuh ibu dan baby.

Set Mengandung Shaklee merupakan set kedua terlaris pilihan ibu-ibu selepas Set Menyusu Shaklee.


*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Follow FB Yati Hanapi untuk mengetahui pelbagai tips kesihatan yang ohsem.
WhatsApp 019-7200429 untuk order “Set Mengandung Shaklee“.
Daftar keahlian Shaklee sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.